Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Sävsjö

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad och renovering av äldreboende i Sävsjö
Avser renovering av Ringgården äldreboende. Det kommer bli 27 lägenheter med tillhörande gemensamhetsytor, personalutrymmen och mottagningskök.
Om- och tillbyggnad av lokaler i Sävsjö
Avser om- och tillbyggnad och renovering för kontor, verkstad, maskinhall och parkeringshall samt nybyggnad av skärmtak och salt/sandfång till lokaler för Sävsjö kommuns förvaltningar för skog, gata och park.
Ombyggnad av stadshotellet i Sävsjö
Avser renovering och ombyggnad av Sävsjö Stadshotell, Bryggaren 1. Plan 2 och 3 ska byggas om till kontor, co-work, konferensrum m.m. Tillgänglighetsanpassning av lokalen. På plan 1 med befintliga hyresgäster skall åtgärder utföras tex: • Entré och hissinstallation. • Radiatorbyte • Fönster byte, fönsterflytt + igensättning fönster • Ventilationsbyte • Ombyggnad trappa invändigt
Installation av solcellsanläggningar vid renings och vattenverk i Sävsjö kommun
Avser installation av solcellsanläggningar på taken vid Sävsjö Reningsverk och Sävsjö Vattenverk i Sävsjö kommun.
Byte av belysning vid elljusspår i Sävsjö
Avser byte av armaturer samt nergrävning av kabel. vid Sävsjö och Vrigstad.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).