Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Mullsjö

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- och tillbyggnad av demensboende i Mullsjö
Avser om- och tillbyggnad av omsorgsboendet Björkgården
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Mullsjö, etapp 1
Avser byte av bandtäckta plåttak på Kyrkvägen 12 och 14 i Mullsjö jämte avvattning, snörasskydd m.m på 2 huskroppar med adresserna: Kyrkvägen 12 och Ängsgatan 1 och Kyrkvägen 14 och Klockargårdsgatan 2 A och B. Detta projekt avser etapp 1. Etapp 2 finns på projektid: 2179083.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Mullsjö, etapp 2
Avser omfattande yttre renovering av 2 huskroppar på Kyrkvägen 12 och 14 i Mullsjö. I etapp 2 renoveras fasaderna och balkongerna ska glasas in. Fönstren ska bytas till 3-glas. Etapp 1 finns på projektid: 2179080.
Ombyggnad i äldreboende i Mullsjö
Projektet avser utbyte och installation av ventilationsaggregat med integrerad kyla i huskropp C/D samt ny brandscentral i hela byggnaden. Byggnaden är uppdelad i tre byggnadskroppar och benämns som hus A, B och C/D.
Montering av laddstolpar vid flerbostadshus i Mullsjö
Uppsättning av laddstolpar för bilar samt markiser.
Tillbyggnad av industrihus i Mullsjö
Mindre tillbyggnad av industri,.
Ombyggnad av flerbostadshus i Mullsjö
Planer finns för installerande av solceller. Kommer inte ske inom den närmaste tiden.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).