Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Ockelbo

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av ventilation i Centrumgallerian i Ockelbo
Ockelbo Kommun avser att utföra ett energisparprojekt genom att byta ut befintliga ventilationsaggregat mot nya med värmeåtervinning. Befintligt kanalsystem skall i stort sett vara befintligt och återanslutas och endast delar av byggnaden förses med nytt kanalsystem och don. En tillbyggnad utförs med fläktrum i två våningar för att försörja delar av byggnaden med nya aggregat, delar av kanaldragningen sker utomhus, dessa isoleras och förses med ytbeklädnad.
Tillbyggnad av affärshus i Ockelbo
Tillbyggnad av affärshus/lokal. Ica-butiken ska enkelt förklarat bygga en e-handelscentral. En ny butiksdel utrustad med eget kylrum, frysar, lager för matkassar samt arbetsstationer för personalen att ta emot och hantera online-beställningar. Utbyggnaden blir söderut längs med Södra Åsgatan. Till detta planeras en i- och urlastningsplats samt tre nya kundparkeringar, för online-beställningar.
Tillbyggnad av garage i Ockelbo
Tillbyggnad av garage.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.