Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Mora

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Fräsnings- och beläggningsarbeten vid flygplats i Mora
Avser fräsnings- och beläggningsarbeten på Mora flygplats.
Ombyggnad av flerbostadshus i Mora
Byggnation av fläktrum. Byte av ventilationssystem från frånluftfläktar med tillluft i fasadventiler till ett FTX-system med centralt aggregat placerat på vindsutrymmet.
Renovering av friidrottsanläggning för fotboll, Mora
Rivning, renovering och ombyggnad av ytor för friidrott enligt rambeskrivningen. Total belagd yta som ska renoveras är ca. 7700 m2. Renovering av fotbollsplan (naturgräs) enligt rambeskrivningen för fotbollsplan. ca. 7085 m2 som omsluts av friidrottsanläggningen. Byte av räcke kring friidrottsplatsen.
Fasadrenovering samt fönsterbyte på flerbostadshus i Mora
Entreprenaden omfattar fasadrenovering, tilläggsisolering samt fönsterbyte på adresserna Odonstigen 18A till 22F med möjlighet till fem optioner som totalt utgör 136 lägenheter.
Tillbyggnad av kontor i Mora
Avser att bygga om receptionen samt fasadändring av kontorsbyggnad och anordnande av utegym.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).