Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Hedemora

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av kallbadhus i Hedemora
Tillbyggnad av tak och vindskydd samt två stycken breda längsgående flytbryggor, samtidigt som en simlängd på 25 meter skapas mellan dessa bryggor. Den ena flytbryggan leder till hopptornet medan den andra byggs med en liten läktare i två steg. Den nya byggnaden står på ett träckdäck som är byggd i en och samma nivå för bra tillgänglighet. En spång längs stranden ansluter till gångvägen längs sjön Hönsans strand och ger en tillgänglig anslutning till badplatsen. En separat omklädningsbyggnad byggs intill huvudbyggnaden och förses med två stora omklädningsbås .
Tillbyggnad av hamburgerbar i Hedemora
Avser utbyggnad av restaurangens matsal, samt uppsättning av skyltanordning och plank.
Relining av flerbostadshus i Långshyttan
Omfattar infodring (relining) av spillvattenledning på Backliden 4,6,8 i Långshyttan. Infodringen gäller både vertikala och horisontella stammar.
Ombyggnad av flerbostadshus i Hedemora
Ändrad användning från kontor till 3 stycken lägenheter samt tillbyggnad av loftgång samt utvändig ändring.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Hedemora
Utvändig ändring av flerbostadshus gällande fasadändring. Byte av fasad och fönster.
Utvändigt underhåll av industrihus i Hedemora
Utvändig ändring av industribyggnad gällande fasadändring. Takarbete.
Nytt styrsystem till gatubelysning i Hedemora
Hedemora kommun har behov av att byta styrsystem för gatubelysningens c:a 5500 belysningspunkter. Målet är att nuvarande system ska ersättas under 2024.
Utvändig underhåll av affärscentrum i Hedemora
Avser byte av tätskikten på de yttre terrasserna på Kvarteret Svanen som består av två huskroppar med två trapphus i vardera, och med 5 våningsplan.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).