Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Avesta

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Växelbyte på Fors driftplats
Byte av 5 spårväxlar till nya robustare, mer underhållsmässiga och driftsäkrare spårväxlar. Kontaktledning, ny kanalisation till växellägena, uppgradering av spårsystem. Bandel 312.
Ombyggnad av skola i Avesta
Avser ändrad planlösning i Domarhagsskola för anpassning för vårdprogrammet. Entreprenaden omfattar rivning av befintliga lokaler samt tillskapande av ny lokalindelning, ny ventilationsanläggning till byggnaden, utvändiga arbeten för höjning av del av tak samt tilläggsisolering och ny takbeläggning.
Ombyggnad till kontorslokal i Koppardalen i Avesta kommun
Avser ombyggnation av restaurang- och nattklubbslokal till ny kontorslokal åt Dalarnas försäkringsbolag inom Avesta industristad AB:s byggnader i Koppardalen, Avesta.
Underhåll av bro över Dalälven vid Näs bruk i Avesta
Bättringsmålning, förstärkning och diverse reparationer.
Tillbyggnad av industrihus i Avesta
Till- och ombyggnad av industribyggnad samt nybyggnad av tank (craft pulp) inom fastigheten västanfors 7:11, avesta kommun.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Avesta
Renovering av balkonger. Nytt utseende på balkongfront. Från VP-plåt till Sinusformad 10/30 plåt.
Rivning av industrihus i Avesta
Rivning efter brand. Del av förråd/industribyggnad (byggn 230 sulfatvägen) inom fastigheten avesta 2:43, avesta kommun.
Nybyggnad av multiarena i Avesta kommun
Multiarena i Avesta kommun vid By skola. Avser utomhus Allaktivitets Multiarena 20 x 40 meter, arenan ska ha en yta av konstgräs som är fyllt med sand som är väl lämpad för spolning av is vintertid. Arenan kommer att användas till olika aktiviteter såsom, fotboll, innebandy, basket och under vintern is-aktiviteter.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).