Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Älvdalen

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Utbyggnad av vårdcentral i Särna, Älvdalen
Avser utbyggnad av Särna vårdcentral. Dagens 973 kvm kommer bli 1242 kvm. Det skapar utrymme för nya personal- och konferensrum, fler undersökningsrum och rum för diabetessköterska.
Tillbyggnad av transformatorstation i Älvdalen, Mora kommun
I Blyberg skall ledningen L182 mot Väsa anslutas till stationen, och stationsområdet behöver därför byggas ut. Ledning L182 skall slackas ner via portal och via transformator ansluta till A130 skenan i Blybergs station. I stort ska tillbyggnaden bestå av utökat stationsområde, en portal, ett 50 kV utomhus ledningsfack, ett transformatorfack, en krafttransformator 145/55 kV 63 MVA och tillhörande kontrollutrustning.
Ombyggnad av cafeteria i Älvdalen
1. Upprustning och ombyggnad av tidigare bageri till ett modernt bageri. 2. Kompletterande av övrig byggnad till restaurang och caféverksamhet samt butikslokal. 3. Inredande av bostadslägenhet. 4. Kompletterande av befintlig byggnadsvolym med 47 kvm lager samt teknisk installation. 5. Placering av parkeringsplatser för besökande samt personal och lägenhet.
Tillbyggnad av industrihus i Älvdalen
Tillbyggnad av maskinhall.
Renovering av två uthyrningsstugor i Idre Fjäll
Avser ytskikts renovering samt uppdatering av värmesystemet i två uthyrningsstugor belägna i Idre Fjäll.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).