Aktuell nybyggnation i Trollhättan

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av skola i Trollhättan
Nybyggnad av förskola/skola.
Nybyggnad av flerbostadshus i Strömslund, Trollhättan
Syftet med detaljplanen är att pröva lämpligheten och möjliggöra för byggnation av ett eller flera flerbostadshus i upp till fyra våningar. Planområdet är beläget i södra Strömslund, väster om Göta älv och nordöst om korsningen mellan Kungälvsvägen och Arvidstorpsgatan. Planområdet omfattar cirka 5 000 kvadratmeter.
Nybyggnad av industrihus i Trollhättan
Nybyggnad av industribyggnad/lagerbyggnad.
Stängselåtgärder inom region Väst, etapp 9
Stängsling på olika sträckor i distrikt Väst; Alster, Arvika och Grums bangård, Länghem, Alingsås och Uddevalla samt Trollhättan, Lidköping, Mariestad, Falkenberg och Halmstad.
Utbyggnad av konstsnöspår i Trollhättan. etapp 2 och 3
Avser utbyggnad av konstsnöspåret vid befintlig anläggning med ca 850 m i Etapp 2 och ytterligare ca 530 m i Etapp 3, varav Etapp 3 avses som option.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).