Aktuell nybyggnation i Trollhättan

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av skola i Trollhättan
Ny skolbyggnad på cirka 4000kvm, som kommer inrymma åtta förskoleavdelningar samt en F-6 skola, samt en helt ny utemiljö. Två av tre befintliga byggnader kommer att rivas och den tredje som bland annat inrymmer idrottssalen kommer att renoveras och delvis få ny användning. Detta blir troligen Trollhättans första nollCO2-certifierade byggnad.
Nybyggnad av kombinerad förskola och omsorgsboende i Vårvik, Trollhättan
Planer finns för ett vård- och omsorgsboende med 108 boendeplatser (12 avdelningar) fördelat på sex eller sju våningar, samt en förskola med motsvarande sex avdelningar, fördelat på två plan. Tanken är att vissa ytor möjligen skulle kunna samnyttjas
Nybyggnad av mottagningsstation i Trollhättan
Avser ny mottagningsstation i Lunden, Trollhättan.
Nybyggnad av industrihus i Trollhättan
Avser nybyggnad av industribyggnad/lagerbyggnad med en kontorsdel i 2 våningar.
Nybyggnad av återvinningscentral i Trollhättan
Avser nybyggnad av en återvinningscentral på Hedeäng i Trollhättan längs med 44:an – granne med DHL. Marken motsvarar drygt 7 fotbollsplaner till ytan på ett redan etablerat industriområde. På den nya återvinningscentralen planerar Trollhättan Energi också att bygga en ny omlastningshall för mat- och restavfall.
Nybyggnad av kontor i Trollhättan
Nybyggnad av kontor.
Nybyggnad av kontor i Trollhättan
Nybyggnad av kontor.
Ny beachplan vid Arena Älvhögsborg i Trollhättan
Projektet avser nybyggnad av beachvolley-, fotboll- och handbollsplaner med därtill hörande läktare, staket, stödmurarar, trappor och plattsättning samt förläggning av media.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).