Aktuell nybyggnation i Strömstad

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Påbyggnad av hotell i Strömstad
Avser påbyggnad på befintliga parkeringshuset vid Strömstad Spa och Resort med 200 nya hotellrum. Planer finns också för eventlokal, padelbana, utegym mm. Högst upp blir det rum med takterrass. Planen är bla att dubbla kapaciteten och attrahera större grupper för mässor och konferenser.
Nybyggnad av restaurang och stugor i Strömstad
Nybyggnad av restaurang och parkeringsplatser samt 50 stugor.
Nybyggnad av polishus i Strömstad
Avsre nybyggnad av polishus intill räddningstjänstens lokaler vid Ringvägen. Ytan beräknas till 3700 kvm och omfattar bland annat arbetsytor, reception, arrest, tränings- och omklädningsytor, matsal samt garage för ca 30 fordon. Byggnaden kommer att uppföras med stort fokus på hållbarhet och målsättningen är att den ska miljöcertifieras enligt BREEAM Excellent
Nybyggnad av bostäder i Strömstad
Projektet avser tomter för nybyggnad av enbostadshus, radhus mm.
Nybyggnad av enbostadshus i Strömstad
Avser ca 30 villatomter.
Nybyggnad av VA-ledningar och gator i Strömstad
Projektet avser nybyggnad av VA-ledningar och gator.
Nybyggnad av industrihus i Strömstad
Nybyggnad av lagerhall med tillhörande kontor och personaldelar.
Nybyggnad av grupphus i Strömstad
Nyckleby 1:59 - ansökan om bygglov för nybyggnad av 3 en -och tvåbostadshus samt komplementbyggnad Nyckleby 1:59,1:60,1:61.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).