Aktuell nybyggnation i Partille

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder i Partille, etapp 1
Projektet avser nybyggnad av 63 lägenheter i flerbostadshus samt en vårdcentral i entréplan. Det ska även byggas två komplementbyggnader (Hus 4-5), Hus 4 innehåller en undercentral och miljörum och Hus 5 cykel förvaring samt låsbara cykel förråd.
Nybyggnad av flerbostadshus i Partille
Projektet avser nybyggnad av 56 lägenheter i flerbostadshus i 2 huskroppar med 4 och 6 våningar. Markarbetet påbörjades i november 2021.
Nybyggnad av seniorbostäder i Partille
Projektet avser nybyggnad av 47 lägenheter med 2-4 rum i bostadsrätt i flerbostadshus i 3-4 våningar med garage i källarplan för dig över 55.
Nybyggnad av bostäder i Partille, etapp 2
Projektet avser nybyggnad av 21 lägenheter i radhus.
Nybyggnad av flerbostadshus i Partille
Projektet avser nybyggnad av 20 lägenheter i flerbostadshus.
Nybyggnad av flerbostadshus i Partille
Projektet avser nybyggnad av 10 bostadsrättslägenheter i en huskropp samt rivning av affärslokaler. Rivningsarbetet påbörjas i oktober 2021.
Tillfälliga skollokaler i Partille
Projektet avser uppställning av tillfälliga skollokaler, skolpaviljonger i två plan med 6 stycken klassrum och tillhörande utrymmen. Paviljongerna ska vara avsedda för elever i årskurs F-9. Hyresperioden är 36 månader med möjlighet till förlängning 1+1 år.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).