Aktuell nybyggnation i Partille

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av simhall, flerbostadshus mm i Partille
Projektet avser nybyggnad av bl a simhall, hotell, bostäder och lokal för daglig verksamhet samt garage/P-hus. Kvarteret kommer att delas upp i olika fastigheter med bl a 3D-bildning.
Nybyggnad av förskola i Partille
Projektet avser nybyggnation av förskola. Den uppförs i två plan med ett teknikrum och består av 6 avdelningar, som vardera inkluderar allrum, hygienrum, grupprum samt lek och vilrum. Ateljé och aktivitetshall delas per två avdelningar. Förskolan innehåller även även stödytor, tillagningskök och personalutrymmen. Utvändigt anläggs en utegård som delvis omsluts av ett bullerplank samt två komplementbyggnader varav ett förråd och ett miljöhus.
Nybyggnad av förskola i Partille
Förskolan innehåller 4 avdelningar och uppförs i två plan. Alla avdelningar har allrum, hygienrum, grupprum samt lek och vilrum. Till avdelningarna kopplas även ateljé och aktivitetshall. Dessutom innehåller förskolan stödytor, tillagningskök och personalutrymmen.
Nybyggnad av LSS gruppboende i Partille
LSS boendet innehåller bland annat 6 lägenheter, verksamhetsytor och gemensamhetsytor. På tomten uppförs förråd och miljöhus
Nytt stickspår vid Jonsered Östra
Inom driftplats Jonsered Östra skall ett nytt stickspår på nedspårsidan anläggas genom att lägga till en ny växel mellan växel 22b och 21a. Det innebär nya växlar, spårbyggnation, kontaktledningsarbeten, signalarbeten, telearbeten och mark- och kanalisationsarbeten.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).