Aktuell nybyggnation i Lysekil

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ny- och påbyggnad av flerbostadshus i Mariedalsområdet, Lysekil
Syftet med detaljplanen är att pröva möjligheterna att förtäta Mariedalsområdet genom påbyggnad av befintligt flerbostadshus inom Mariedal 3:19, samt genom uppförandet av sex nya bostadshus om 5-7 våningar med bostäder. Här görs även upprustning av befintliga bostadshus och tillgänglighetsanpassning
Nybyggnad av trygghetsbostäder i Brastad, Lysekil
Planer finns för nybyggnad av ca 30 nya trygghetsbostäder i centrala Brastad. Det nya huset avses länkas samman med Stångenäshemmet och de befintliga trygghetslägenheterna vid Bagarvägen.
Ny ställverksbyggnad i Lysekil
Projektet avser att bygga en ny ställverksbyggnad som ska inhysa nytt 10kV-ställverk och ny kontrollutrustning.
Nybyggnad av industrihus i Lysekil
Projektet avser nybyggnad av industribyggnad. Mark- och grund-arbetet är utfört.
Nytt industriområde Skaftö i Lysekil
Projektet avser anläggning av infartsväg till ett nytt industriområde för lätta industrier. Fördröjning av dagvatten och VA-anläggningar ingår i projektet samt el och fiber in till blivande fastigheter.
Leverans av ett lagertält till återvinningscentral i Lysekils kommun
Projektet avser leverans av ett läger tält/hall till Hogenäs ÅVC inklusive montering.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).