Aktuell nybyggnation i Hjo

Just nu finns inget projekt i Hjo som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av flerbostadshus i Partille
Projektet avser nybyggnad av 10 bostadsrättslägenheter i en huskropp samt rivning av affärslokaler. Rivningsarbetet påbörjas i oktober 2021.
Nybyggnad av förskola Göteborg, program Äpplet
Projektet avser nybyggnad av en förskola med 5 avdelningar.
Nybyggnad av fjärrkylanläggning i Mölndal
Nybyggnad av en huvudbyggnad som är 16 x 49 m (fasadhöjd 13 m) med tillhörande markarbeten samt pålning och grundläggning för denna byggnad. Det ingår även en hel del rör i mark, för de rör som ligger inom arbetsområdet. Ett fundament till en framtida ackumulatortank ingår. Markarbetet påbörjas i maj 2022.
Resurskonsult projekteringsledare för ombyggnad/nybyggnad av Trafikcentraler, region Syd
Option: Beställaren har möjlighet att förlänga kontraktet med ytterligare 12 + 6 + 6 + 6 månader (totalt 30 månader). Placering Göteborg.
Nybyggnad av temalekpark i Göteborg
Projektet avser nybyggnad av en stor lekplats för barn och unga med ett lekslott med rutschkanor, linbana, käpphästbana och mycket annat samt en träningsplattform. CADO i Sverige AB levererar lekplatsutrustningen.

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).