Aktuell nybyggnation i Kristinehamn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus, radhus och centrumfunktioner i Kristinehamn
Avser nybyggnad av bostäder i flerbostadshus och radhus. I flerbostadshuset som kallas Kristinas terrasser kommer det att bli 28 bostadsrätter. Radhusen kallas Frödinghusen och omfattar 10 bostäder. Det kommer även att byggas en centrumbyggnad som kallas Picassos salonger. Där blir det kontor på övervåningen med plats för 40 arbetsplatser och på bottenvåningen blir det varuintag, restaurang och en butik.
Nybyggnad av bostadsrätter i Kristinehamn
Avser nybyggnad av 26 lägenheter vid Sannakajen 3,Kristinehamn
Nybyggnad av veterinärklinik i Kristinehamn
Avser nybyggnad av veterinärstation , Kristinehamn.
Exploatering av nytt industriområde i Kristinehamn
Avser exploatering av nytt industriområde Norra Höja i Kristinehamn. Marken är totalt ca 92 000 kvm stor och tillåter många olika typer av industriverksamhet. omfattar ca 450 meter gata, ca 650 meter VA-ledning, dagvattenmagasin Nybyggnad Id: 2122689
Uppförande av modul i Kristinehamn
Uppförande av modul för turistinformation.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).