Aktuell nybyggnation i Kristinehamn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus, radhus och centrumfunktioner i Kristinehamn
Avser nybyggnad av bostäder i flerbostadshus och radhus. I flerbostadshuset som kallas Kristinas terrasser kommer det att bli 28 bostadsrätter. Radhusen kallas Frödinghusen och omfattar 10 bostäder. Det kommer även att byggas en centrumbyggnad som kallas Picassos salonger. Där blir det kontor på övervåningen med plats för 40 arbetsplatser och på bottenvåningen blir det varuintag, restaurang och en butik.
Nybyggnad av flerbostadshus i Kristinehamn
Planer för nybyggnad av flerbostadshus.
Nybyggnad av radhus-, och villor i Kristinehamn
Avser en bostadsrättsförening med 17 radhus, och 7 fristående villor. Norra Sörkastet
Nybyggnad av industri i Kristinehamn
Marken ligger på Varnumsleden längs med riksväg 26, Marken är totalt ca 92 000 kvm stor och tillåter många olika typer av industriverksamheter Exploatering av området: Id 2122676
Nybyggnad av idrottshall i Kristinehamn
Avser nybyggnad av hall för truppgymnastik med hoppgrop som ger möjlighet att träna avancerade övningar. Upptagen i investeringsbudget.
Nybyggnad av kontorshus i Kristinehamn
Avser nybyggnad kontor med ca 40 arbetsplatser samt restaurang och butik i bottenvåning, 1500 kvm i centrala Kristinehamn.
Nybyggnad av veterinärklinik i Kristinehamn
Avser nybyggnad av veterinärstation , Kristinehamn.
Anläggande av våtmarker i Kristinehamns kommun
Avser anläggande av dammar för fosforreduktion i Östervik och Gustavsvik med utlopp i Varumsviken i Kristinehamns kommun. Planerad yta ca 3,5 ha.
Uppförande av moduler i Kristinehamn
Uppförande av moduler för kontor.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).