Aktuell nybyggnation i Kil

Just nu finns inget projekt i Kil som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av simhall i Filipstad
Avser nybyggnad av simhall med en 25-meters bassäng med sex banor, en multibassäng för simundervisning och rehab, ett familjebad och en avdelning med bastu och varmpool. I entrédelen blir café, reception och omklädningsrum. Entreprenaden består av tre (3) faser, översiktligt förklarat: Utredningsfas, Fas 1 framtagande av handlingar för politiskt beslut och Fas 2 produktion Rivning av befintligt badhus.
Nybyggnad av bostäder i Höje, Karlstad
Planer finns för nybyggnad av 18 st fristående hus, villatomter, förråd.
Nybyggnad av campingplats i Årjäng
Avser utökning av camping etapp 2.
Exploatering av nytt industriområde i Kristinehamn
Avser exploatering av nytt industriområde Norra Höja i Kristinehamn. Marken är totalt ca 92 000 kvm stor och tillåter många olika typer av industriverksamhet. omfattar ca 450 meter gata, ca 650 meter VA-ledning, dagvattenmagasin Nybyggnad Id: 2122689
Om- och nybyggnad av infrastruktur inom Haga Entré i Karlstad
Avser ombyggnationer och nybyggnationer inför nya bostadsområdet Haga Entré. Arbetet omfattar bland annat flytt av tryckspill och omläggning av vatten och självfallsledningar samt nyförläggning av fjärrvärmeldeningar i Munkforsgatan . Ombyggnation av Hagaleden med ny avvattning, förlängning av Fabriksgatan med ny anslutning till Hagaleden samt ny infrastruktur för VA och fjärrvärme. Nya gång och cykelvägar och ny busshållplats på Hagaleden.

Se övriga projekt i Värmlands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).