Aktuell nybyggnation i Upplands-Bro

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av skola i Bro Mälarstrand
Grundskola F-9 i tre plan, lägre länkbyggnad mellan dom två huvudbyggnaderna i norr och söder.
Nybyggnad av skola och idrottshall i Upplands-Bro
Ny grundskola och idrottshall, F-9. Skolan byggs i trä med prefabricerade moduler och kommer att få en fin utemiljö för lek och aktivitet. På byggnadernas tak kommer vi att installera solceller och samtliga parkeringsplatser kommer att få laddmöjlighet för elbilar som kommer att vara tillgängliga för boende i området utanför verksamhetstid
Nybyggnad av idrottshall i Bro Mälarstrand
Nybyggnad av idrottshall vid grundskolan.
Nybyggnad av F-9 skola i Brunna, Kungsängen
Avser utökning av bostadsområdet i Brunna Park med en F-9 skola. Fastigheten avser Norrboda-Brunna handels- och verksamhetsområde, Kungsängens-Tibble 1:331 mfl.
Nybyggnad av förskola i Brunna, Kungsängen
Avser utökning av bostadsområdet i Brunna Park med en förskola. Fastigheten avser Norrboda-Brunna handels- och verksamhetsområde, Kungsängens-Tibble 1:331 mfl.
Nybyggnad av verkstad i Kungsängen
Uppförande av travershall för verkstadsändamål om 1196 m2. Hallen är en i ett plan och en strre öppen yta med en genomgående travers för verkstadens behov av tunga lyft. Inredda ytor så som omklädningsrum, rwc och lunchrum tillskapas om totalt ca 80m2.
Nybyggnad av förläggningsbyggnader vid Livgardet i Kungsängen
Två förläggningsbyggnader ska uppföras norr om Stockholm. Varje byggnad omfattar 4st sovsalar, en lång korridor, skotvätt, ett antal torkrum och WC, städutrymme och förråd samt en undercentral om en total storlek på ca 550 kvm per byggnad. Utöver byggnaden omfattar projektet även anläggningsarbete så som platta på mark, dra fram vatten och avlopp till byggnaden samt arbete rörande reningsanläggning.
Nybyggnad av verkstad i Kungsängen
Avser nybyggnad av plåtverkstad.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).