Aktuell nybyggnation i Österåker

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder i Åkersberga
Nybyggnad av 8 parhus samt 1 länga med 6 radhuslägenheter. Finns även möjlighet för ombyggnad av befintlig byggnad till 3 st lägenheter eller kontor.
Nybyggnad av vätgasfabrik i Österåker
Nybyggnad av vätgasanläggning som skall drivas av vindkraftverk
Nya överföringsledningar för kommunalt VA i Åkersberga
Avser nya överföringsledningar för kommunalt VA i Åkersberga.
Nya busskörfält på väg 276 mot trafikplats Rosenkälla
2 km långt busskörfält i västgående riktning mot Tpl Rosenkälla. Beläggningsåtgärd.
Ny överföringsledning P49 till Margretelunds Reningsverk, Åkersberga
Entreprenaden omfattar en ny överföringsledning från Pumpstation P49 vid Margretelundsvägen till Trälhavsvägen. Den ca 800 meter långa överföringsledningen skall följa gällande 8 meter breda, servitutsområdet. Överföringsledningen omfattar en dn315 samt dn200 tryckspill ledning för framtidabruk.
Nybyggnad av industrihus i Österåker
Nybyggnad av industribyggnad.
Nybyggnad av enbostadshus i Österåker
Förhandsbesked om nybyggnad av 2 enbostadshus.
Färdig värme, Kriminalvårdsanstalt Österåker
Anstalt Österåker är en behandlingsanstalt som idag består av 4 byggnader om ca 11 000 kvm LOA som betjänas av befintligt värmeverk bestående av 2 st. pelletspannor. Idag pågår en utbyggnad och ROT renovering av befintliga byggnader till ca 50 000 kvm LOA färdig anstalt. Hela befintliga närvärmestationen ska bytas ut i sin helhet och får även nytt läge. Med färdig värme avses köp av energi för värme inklusive drift och underhåll av en leverantör som har etablerat en värmecentral vid fastigheten.
Nybyggnad av gc-väg i Österåkers kommun
Nybyggnad av gc-väg vid Bergaparksvägens parkering, ca 200 meter.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).