Aktuell nybyggnation i Danderyd

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av korttidsboende i Djursholm
Projektet avser nybyggnation av ett korttidsboende med 27 lägenheter uppdelade på tre avdelningar med tillhörande allrum, hygienutrymmen, administrativa ytor och gård. Byggnaden har en total area om ca 2700 m2 fördelat på två våningar. Fastigheten är tidigare obebyggd och ligger placerad längs med Vendevägen i Djursholm. Korttidsboendet skall utföras som miljöbyggnad med lägst krav silver, men med klass guld avseende energi.
Om- och nybyggnad av skola i Enebyberg, Danderyd
Arkitekt handlas upp gemensamt med projekt Brageskolan (pnr 1175340). Tillsammans benämns de två skolorna som Enebybergs skola. Projektet avser rivning av en förskola från 70-talet, nybyggnad av en skolbyggnad samt renovering av en äldre skolbyggnad. Nybyggnaden skall utföras som miljöbyggnad silver, men med krav på guld avseende energi.
Nybyggnad av bilhall i Danderyd
Återuppbyggnad av bilhall.
Nybyggnad av bisättningslokal mm. i Danderyd
Nybyggnad av bisättningslokal, kontor och garage samt rivning av kontor och garage.
Nybyggnad av parhus i Danderyd
Syftet med ändring av detaljplanen är att pröva förutsättningarna för ytterligare bostadsbebyggelse i form av parhus som en förlängning och komplettering till befintliga parhus i området.
Nybyggnad av förskola på Tranholmen, Danderyd
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra att en ny förskola uppförs inom fastigheten Tranholmen 1:92. Målet är att den nya förskolan ska kunna ersätta befintlig förskoleverksamhet som idag bedrivs i provisoriska lokaler på en pråm och vars tillfälliga bygglov löper ut 2023.
Nybyggnad av cykelgarage vid Danderyds sjukhus
Nybyggnad av cykelgarage om ca 100 kvm samt markarbeten. 55 st cykelparkeringar samt 3 st laddningsskåp för cykelbatterier.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).