Aktuell nybyggnation i Hörby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Hörby
Nybyggnad av trygghetsboende samt flerbostadshus med totalt ca 70 lägenheter, 6-7 huskroppar. Totalt planeras det för 100 lägenheter, 11 huskroppar i 2-4 våningar.
Nybyggnad av flerbostadshus i Hörby
Ny byggnad av LSS boende med 14 lgh samt 16 lgh i totalt 4 huskroppar. Totalt planeras det för 100 lägenheter, 11 huskroppar i 2-4 våningar.
Nybyggnation av bostadsrätter, Hörby
Avser nyproduktion av 20 stycken marklägenheter om total 1897 kvm BTA samt ett förråd om 3 kvm BTA, inklusive markarbete och grundläggning, samt färdigställande av omgivande mark.
Nybyggnad av förskola i Hörby
Nybyggnad av Trollbäckens förskola med plats för 150 barn.
Nybyggnad av industrihus i Hörby
Nybyggnad av industri.
Nybyggnad av nätstation i Hörby
Nybyggnad av nätstation.
Nybyggnad av enbostadshus i Hörby
Nybyggnad av 2 en- och tvåbostadshus carport/förråd samt plank Häggenäs 21:45,21:46.
Nybyggnad av enbostadshus i Hörby
Nybyggnad av 2 en- och tvåbostadshus och carport Häggenäs 21:58,21:59.
Flytt av meteorologisk station i Hörby
Avser flytt av meteorologisk station i Hörby. -Riva nuvarande mätplats, den så kallade triangeln. -Betongplintarna som triangeln är monterad på ska grävas upp. All materiel från nuvarande mätplats ska återanvändas och forslas till den nya mätplatsen, ca 150 meter bort. -På den nya mätplatsen ska marken fyllas upp och planas ut. -Betongplintarna ska grävas ned och triangeln ska monteras tillbaka på plintarna. -elkabel dras till den nya stationen, vilket innebär att en nyanslutning för elen måste göras.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.