Aktuell nybyggnation i Eslöv

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av flerbostadshus i Löberöd, Elsövs kommun
Avser nybyggnad av 12st lägenheter i 2-plan, med tillhörande komplement byggnader och utemiljö på en fastighet på 1856 kvm belägen i centrala Löberöd.
Nybyggnad av gång - och cykelväg, Eslöv.
Planer för ny gång- och cykelväg- Vikingavägen.
Nybyggnad av föreningslokal i Eslöv
Avser nybyggnad av föreningslokal samt fristående komplementbyggnad med garage och bollförråd. En sidoentreprenad som omfattar utemiljö ingår i denna entreprenad med samordningsansvar. Inom entreprenaden ingår parkeringsytor och hårdgjord yta runt husen. Föreningslokal BTA: ca 621 kvm Garage med bollföråd BTA: ca 154 Kvm
Om- och nybyggnad av befintliga 20/10 kV fördelningsstation i Eslövs kommun
Avser om-/nybyggnad av befintliga 20/10 kV fördelningsstation, F10 BILLINGE som samtidigt döps om till nya stationen, F11 BILLINGE. Entreprenaden omfattar: -Rivning av den befintliga stationer. -Nybyggnation av ny fördelningsstation -Samt flytt av dagvattenledning.
Uppförande av tälthall i Eslöv
Avser salttält till Serviceförvaltningen, Eslövs kommun inklusive leverans och montering.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).