Aktuell nybyggnation i Eslöv

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bostäder i Gårdstånga, Eslöv
Planer finns för nybyggnation av sju hus med totalt 35 lägenheter ska byggas. Förberedande markarbeten pågår och byggstart av de två husen i den första etappen planeras till april 2024. Resterande fem hus utgör sedan etapp två som planeras att påbörjas april 2025. 5 lägenheter per huskropp, Boa 550 kvm per hus.
Nybyggnad av affärshus i Eslöv
Nybyggnad av affärslokaler samt komplementbyggnad.
Nybyggnad av villor i Flyinge Eslöv
Avser nybyggnad av 20-tal villor
Nybyggnad av föreningslokal i Eslöv
Avser nybyggnad av föreningslokal samt fristående komplementbyggnad med garage och bollförråd. En sidoentreprenad som omfattar utemiljö ingår i denna entreprenad med samordningsansvar. Inom entreprenaden ingår parkeringsytor och hårdgjord yta runt husen. Föreningslokal BTA: ca 621 kvm Garage med bollföråd BTA: ca 154 Kvm
Nybyggnad av flerbostadshus i Löberöd, Elsövs kommun
Avser nybyggnad av 13st lägenheter i 2-plan, med tillhörande komplement byggnader och utemiljö på en fastighet på 1155 kvm belägen i centrala Löberöd.
Uppställning av tillfälliga moduler för storkök vid skola i Eslöv
Stehagsskolans förskolelokaler skall byggas om till skollokaler. Skolans kök och matsal behöver renoveras och moderniseras för att uppfylla dagens krav som livsmedelslokal samt kommunens behov för måltidsproduktion. Detta projekt avser inhyrning av tillfälliga moduler för tillagningskök. Ombyggnaden av skolan finns på id: 2333519.
Nybyggnad av industrihus i Eslöv
Fasadändring av industribyggnad, Bygglov för nybyggnad av industri/lager Sibbarp 2:91.
Uppställning av hyresmoduler för tillagningskök vid skola i Eslöv
Entreprenaden avser moduluppställning av moduler med verksamhet tillagningskök för mat till skolans elever och personal. Entreprenaden avser etablering respektive avetablering av hyresmoduler för tillfällig och icke-permanent uppställning.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).