Aktuell nybyggnation i Mjölby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av målerihall i Mjölby
Nybyggnad av målerihall på ca 7000 kvm
Nybyggnad av förskola i Väderstad
Nybyggnad av förskola
Nybyggnad av flerbostadshus i Skänninge
19 st lägenheter På fastigheten kommer ett hus i fyra våningar att byggas. I huset - som självklart har hiss - kommer totalt 19 lägenheter att finnas i en blandning av 1 - 3 rum och kök. På fastigheten byggs också ett miljöhus, ett hus för lägenhetsförråden, samt en parkeringsplats med bland annat plats för laddning av elfordon.
Nybyggnad av exploatering för skola och bostäder i Mjölby
Exploatering för bostäder i form av villatomter och flerbostadshus. Ca 15 hektar mark
Nybyggnad av industrihus i Mjölby
Nybyggnad av industri/lager samt mur och plank.
Nybyggnad av kontor i Mjölby
Nybyggnad av kontorshus.
Nybyggnad av överföringsledning för fjärrvärme i Mjölby
Objektet avser nybyggnad av en överföringsledning för fjärrvärme Mjölby tätort från Backgatan till bakom Jysk. Sträckningen är ca 1,7 km och byggnationen kommer att genomföras under hösten 2023 samt våren 2024. Projektet delas in i följande tre entreprenader: Schaktentreprenad, svetsentreprenad och mantelskarvning. Schaktentreprenören (denna förfrågan) är huvudentreprenör med samordningsansvar.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).