Aktuell nybyggnation i Jokkmokk

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av serverhallar mm i Jokkmokk
Avsedd för datalagring/datacenterdrift inom planområdet omfatta cirka 175 000 m2byggnadsarea för serverhallar och växthus samt tekniska anläggningar. Även parkeringsutrymmen samt lastnings och lossningsutrymme för gods är tänkta att anläggas. Fastigheten nås via Trafikverkets väg 818 som i sin tur ansluter till E45.
Nybyggnad av kontorslokaler i Jokkmokk
Nybyggnad av kontor med en separat byggnad för driftcentral. Planeras också för en verkstad, parkeringar och garage. Kontoret, driftcentral och verkstad får en total yta på drygt 4 000 kvadratmeter medan tomtytan är på 9 500 kvadratmeter.
Ny växelströmsledning, Messaure-Keminmaa
Aurora Line ska gå från Messaure i Jokkmokks kommun i Norrbotten till Pyhänselkä i Finland och sker i samarbete med Finlands stamnätsoperatör Fingrid.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).