Aktuell nybyggnation i Jokkmokk

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av kontorslokaler i Jokkmokk
Nybyggnad av kontor med en separat byggnad för driftcentral. Byggnationen omfattar en helt ny kontorsbyggnad med 100 platser fördelat på två plan i korsningen Storgatan och Kyrkogatan. Dessutom innefattas även en tillbyggnad och reparation av den befintliga verkstaden. Kontoret, driftcentral och verkstad får en total yta på drygt 4 000 kvadratmeter medan tomtytan är på 9 500 kvadratmeter.
Nybyggnad av kraftledning i Messaure
Denna del är 9 mil mellan Docksta berget och Messaure. Nybyggnation 420kv aurora linjen.
Ny elledning mellan Porjus-Vitåfors
Ny 400 kV elledning. 50 kilometer lång kraftledning som ska byggas mellan Porjusberget i Jokkmokks kommun och Naalojärvi (Vitåfors) i Gällivare kommun.
Anläggning av fibernät i Jokkmokks kommun
Uppdraget omfattar entreprenadkontrakt för totalentreprenad innefattande projektering, anläggningsarbeten och övriga fibertjänster av fibernät för fullt färdigt och funktionsdugligt resultat i enlighet med gällande regelverk fr Robust Fiber inom Jokkmokks kommun i områdena 1. Kåskats – Padjerim – Skällarim, 2. Kuouka, 3. Pieski – Snesudden – Puottaure, 4.Västra Strand.
Nybyggnad av ställverk i Messaure
Nytt 400 kV ställverk.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).