Aktuell nybyggnation i Alvesta

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Tillbyggnad av sport- och kulturhall i Alvesta
Avser tillbyggnad av sport/eventhall vid Virda bad och sportcenter i Alvesta.
Nybyggnad av bostäder i Vislanda, Alvesta
Planer finns för nybyggnad av 3 lägenhetshus i 2 våningar samt 1-2 parhus på del av fastigheterna Vislanda 4:1, Vislanda 27:23, Vislanda 27:24, Vislanda 27:25, Vislanda 4:6 och Vislanda 20:20. Totalt 40-42 lägenheter. Husen ska ligga längs med Gröna gatan och Kungsgatan.
Spår- och växelbyte genom Alvesta
Spår 421, 423, 404 och 405.
Nybyggnad av bostäder i Alvesta
Planer finns för uppförande av ca 16 lägenheter på Ekebogatan. Beslut gällande om det blir hyresrätter eller bostadsrätter är ej taget.
Nybyggnad av gator och VA-ledningar, Alvesta
Avser nybyggnad av gator med en total längd på cirka 300 meter med tillhörande ledningssystem och terrassering av kvartersmark på cirka 34 500 m2.
Anläggande av parkområde samt brygga i Alvesta
Avser utförande av ny brygga, parkområde, gata och belysningsarbeten i Sjöparken Alvesta.
Nyanläggning av brygga, spänger mm vid Sunnanbron, Åsnens nationalpark
Avser nyanläggning av brygga samt spång (flera partier) samt anläggande av anslutande gångytor med stenmjöl. Objektet är beläget ca 2 mil söder om Huseby på vägen mot Urshult.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).