Aktuell nybyggnation i Hofors

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av äldreboende i Hofors
Avser nytt äldreboende i Hofors med 8 avdelningar som rymmer 80 lägenheter.
Nybyggnad av multimack i Hofors
Syftet med ändringen av detaljplanen är att se över möjligheten att anpassa några egenskapsbestämmelser inom området för drivmedelsförsäljning. Detta sker för att kunna bygga en ny multimack som kan inrymma så många olika drivmedelstyper som möjligt inom användningsområdet.
Nybyggnad av kommunikationsnät via opto mellan Hofors-Sandviken
Avser byggnation av primär kommunikationsväg mellan transformatorstationerna YT511 Hofors och YT671 Tuna med 64 bers SkyWrap på 130kV kraftledning KL51. IP-baserat kommunikationsnät, UCN (Utility Communication Network), för att ersätta bentliga förbindelser. Kommunikation av fjärrkontroll, SCADA, LDS, övervakning, larm & passage samt kontrollanläggningar.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).