Aktuell nybyggnation i Hofors

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av äldreboende i Hofors
Avser nytt äldreboende i Hofors.
Nybyggad av demoanläggning i Hofors
Sedan hösten 2021 har SaltX Technology bedrivit testverksamhet för sin elektriska kalcineringsteknik EAC (Electric Arc Calciner). Under 2022 skalades testverksamheten upp till en pilotanläggning. Efter framgångsrika tester för framställning av klimatneutral kalk och cementklinker, samt flera beställningar på materialtester, bygger bolaget en storskalig industriell demonstrationsanläggning i Hofors. Demonstrationsanläggningen kommer att uppföras på Ovakos område i Hofors i samarbete med ScanArc och ABB. Byggstart sker omgående och den nya anläggningen planeras stå klar hösten 2023.
Nybyggnad av säker gångväg till Lillå förskola och skola, Hofors
Projektet omfattar att tillskapa en säker gångväg längs Östra parkgatan och Genstigen mellan E16 och Lillåskolan i Hofors. Detta görs genom att skapa en upphöjd trottoar med kantsten samt nya övergångsställen. Breddning av väg på vissa ställen samt ny belysning ingår också i arbetet. med tillhörande elarbeten.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).