Aktuell nybyggnation i Karlshamn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av vattenverk i Froarp, Karlshamn
Detaljplanens syfte är att möjliggöra nybyggnation av ett kommunalt vattenverk och garantera byggrätten för dess tillhörande ledningar och andra anläggningsdelar för att på så vis säkra dricksvattenförsörjningen i Karlshamns kommun. Även befintligt verk ingår i planområdet .
Nybyggnad av bostäder och restaurang i Saltsjöbaden, Karlshamn
Syftet med planläggningen är att möjliggöra för bostäder och restaurangverksamhet. Detaljplanen syftar även till att säkra allmänhetens tillgång till publika ytor såsom restaurang och strandpromenad.
Nybyggnad av flerbostadshus i Karlshamn
Avser nybyggnad av flerbostadshus med ca 50 lägenheter i 6 huskroppar.
Nybyggnad av hyreslägenheter i centrala Karlshamn
Planer finns för nybyggnad av bostäder, ca 500 lägenheter totalt inom området. Karlshamnsbostäder planerar för sin del att uppföra 30 - 50 lägenheter. Området är beläget intill tågstationen i centrala Karlshamn.
Nytt utomhusbad i Svängsta
Avser nytt bad med nya bassänger samt rivning av det gamla badet.
Nybyggnad av kylcentral, l Östra Piren i Karlshamn, etapp 5
Entreprenaden omfattar nybyggnad av kylcentral inom byggnaden Kv Emigranten som ligger på Östra Piren i Karlshamn. Upprättande av byggnaden Emigrante n etapp 5 utförs som en totalentreprenad av Peab Sverige AB. Byggherre är Karlshamnsfastigheter AB. Anbudsgivare kommer att verka som sidoentreprenör för detta projekt och denna sidoentreprenad upphandlas av Karlshamn Energi AB.
Nybyggnad av hotell i Karlshamn
Avser nybyggnad av hotell- och restaurang.
Nybyggnad av batterilager i Karlshamn
Avser nybyggnad av övrigt, batterilager.
Nybyggnad av lägenhet, Karlshamn
Nybyggnad av EN lägenhet.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).