Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Partille

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av förskola i Partille
Projektet avser nybyggnation av förskola. Den uppförs i två plan med ett teknikrum och består av 6 avdelningar, som vardera inkluderar allrum, hygienrum, grupprum samt lek och vilrum. Ateljé och aktivitetshall delas per två avdelningar. Förskolan innehåller även även stödytor, tillagningskök och personalutrymmen. Utvändigt anläggs en utegård som delvis omsluts av ett bullerplank samt två komplementbyggnader varav ett förråd och ett miljöhus.
Nybyggnad av butik i Partille
Projektet avser nybyggnad av butik i delvis två plan. Markarbetet påbörjades i augusti 2022.
Nybyggnad av livsmedelsbutik i Partille
Projektet avser nybyggnad av livsmedelsbutik.
Utvändig ombyggnad av vårdhem i Partille
Projektet avser inbyggnad av loftgång med inglasning och sänkning av tak på vårdhem.
Nya luftbehandlingssystem i skola i Partille
Projektet avser att luftbehandlingssystemen ska rivas och ersättas med nya system med nya aggregat i tillbyggda fläktrum i skola. Luftflöden ska vara behovsstyrda. Nya stamkanaler ska förläggas i källare/krypgrund enligt ursprunglig installation.
Nytt konstgräs på idrottsplats i Partille
Avser ny konstgräsplan på befintlig naturgräsplan, samt markarbeten och belysning.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).