Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Grästorp

Just nu finns inget projekt i Grästorp som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Invändiga åtgärder på skola i Göteborg
Projektet avser renovering av invändiga åtgärder med 38 stycken toaletter, ny belysning och byte av mattor. I huvudsak är arbetsområdet i korridorer med ytskikt men belysningsbyte sker i större delen av skolan.
Utbyggnad av förskola i Hentorp, Skövde
Avser utbyggnad av Gläntans förskola i Hentorp, Skövde. Projektet består av tillbyggnad av en avdelning inkl storkök samt viss ombyggnation av befintliga lokaler. Under hela projektet kommer förskolan att vara i drift. Förskolan behöver utökas med en avdelning med 20 platser.
Nybyggnad av förskola i Svenljunga kommun
Avser nybyggnad av förskola med 2 avdelningar i Mårdaklev, Svenljunga kommun. BTA ca 300 kvm.
Rivning av parkeringshus och nybyggnad av förskola i Backa, Kvarter 4, option
Projektet avser rivning av parkeringshus och nybyggnad av 6-avdelningars förskola. Markarbetet påbörjas i augusti 2022.
Lokalanpassning i flerbostadshus i Göteborg
Projektet avser lokalanpassning till kontor.

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).