Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Essunga

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av skola i Jonslund, Essunga
Nyproduktion av skola F-6 inkl. förskola, gymnastiksal, storkök och skolgård. I intilliggande befintlig skola kommer under hela byggtiden verksamhet bedrivas.. Under tiden som nybygget pågår kommer eleverna att kunna gå kvar i de nuvarande lokalerna. När den nya skolan står klar så planerar man att riva den gamla byggnaden.
Om- och tillbyggnad av förskola i Essunga
Ombyggnationen omfattar en totalrenovering av befintlig byggnad på ca 800 m2. Ytskiktsrenoveringar utförs på samtliga avdelningar, personalytor, gemensamhetsutrymmen och wc. r. Storkök byggs om med ett nytt varuintag. Fasad byts i sin helhet och utemiljön rustas upp och får nya funktioner samt två uteförråd. Förskolan byggs ut med en ny avdelning på ca 185 kvm. Avdelningen byggs för ca 20 barn.
Utvändigt underhåll av Essunga kyrka
Avser utvändigt underhåll av Essunga kyrka och omfattar bl.a puts på torn, målning av fönster och dörrar.
Utvändigt underhåll av Fåglums kyrka i Nossebro
Avser renovering av klockstapel, samt omläggning av papptak.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).