Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Åmål

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om och tillbyggnad av skola i Åmål
Avser om- och tillbyggnad av Tösse skola i Åmåls kommun. Arbetets omfattning består av att befintliga byggnader kommer byggas samman och bl a skall ett nytt tillagningskök samt ny större matsal , lokal för fritids, hemkunskap och utrymmen för personal och administration. Tillbyggnad av en förskola och utemiljö. Stora delar av befintliga lokaler skall byggas om och rusta upp, samt rivning av en mindre modulbyggnad. Utbyte och uppgradering av tekniska system och installationer. Anläggning av ny väg in till skolan, tillsammans med nya hämta/lämna platser.
Renovering av badbassäng i Åmål
Avser att byta ut kakel, ev annat, material, i bassänger samt klinker på gångytor runt bassänger i simhallen Åmål.
Ombyggnad av Kuturhuset i Åmål
Avser ventilationsbyte samt takarbeten på Kv Bävern 6 med 3 huskroppar som inrymmer bibliotek, en som inrymmer bl a polis och polisgarage, en polisstation och konsthall . Omfattning: -Byte av yttertaket på kulturhuset/polishuset -Byte av yttertaket på biblioteksbyggnaden -Del av tak på polis höjs för att ge rum åt nytt fläktrum och skall ha nytt yttertak. -3 st nya fläktaggregat och diverse omdragning av ventilation. Projektet kommer att genomföras i 2 etapper.
Målning av parkeringshus i Borås
Avser invändig målning av p-huset Nybrogaraget samt p-huset och garage Valhall i centrala Borås. Adress: P-huset Nybrogaraget, Nybrogatan 6 P-hus och garage Valhall, Nygatan 5B / Lilla Brogatan 40 Option på ytterligare projekt finns på projekt ID: 2072577
Ombyggnad av Försäkringskassan i Åmål
Avser ombyggnad av Försäkringskassan i Åmål och omfattar nya ytskikt, installationer och teknik.
Nybyggnad av scen i Åmål
Bygglov nybyggnad komplementbyggnad - utomhusscen.
Nybyggnad av telestation i Åmål
Bygglov nybyggnad teknikbod - ställverksbyggnad.
Ombyggnad av församlingshus i Åmål
Bygglov ombyggnad/utv. ändring - församlingshem.
Nybyggnad av barack i Åmål
Bygglov uppförande komplementbyggnad - container.

Gratis erbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför en gratis lista med planerade byggprojekt och mer information om våra tjänster.