Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Åmål

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av Kuturhuset i Åmål
Avser ventilationsbyte samt takarbeten på Kv Bävern 6 med 3 huskroppar som inrymmer bibliotek, en som inrymmer bl a polis och polisgarage, en polisstation och konsthall . Omfattning: -Byte av yttertaket på kulturhuset/polishuset -Byte av yttertaket på biblioteksbyggnaden -Del av tak på polis höjs för att ge rum åt nytt fläktrum och skall ha nytt yttertak. -3 st nya fläktaggregat och diverse omdragning av ventilation. Projektet kommer att genomföras i 2 etapper.
Nybyggnad av bilhall i Åmål
Nybyggnad bilhall.
Nybyggnad av padelhall i Åmål
Nybyggnad industribyggnad-padelhall.
Byte luftbehandlingsaggregat i kommunförrådet i Åmål
Projektet avser byte av ventilationsaggregat för personaldelarna. Befintliga kanaler ska anslutas.
Konvertering värmesystem samt byte luftbehandlingsaggregat, Åmål
Befintiga kanaler ska anslutas. Ny vattenburen värme i huset via nya radiatorer. Inkoppling mot ny fjärvärmecentral indragen av B. Diverse mindre byggnadsarbeten i anslutning till teknikrum.
Målning av parkeringshus i Borås
Avser invändig målning av p-huset Nybrogaraget samt p-huset och garage Valhall i centrala Borås. Adress: P-huset Nybrogaraget, Nybrogatan 6 P-hus och garage Valhall, Nygatan 5B / Lilla Brogatan 40 Option på ytterligare projekt finns på projekt ID: 2072577
Nybyggnad av kiosk i Åmål
Bygglov nybyggnad kiosk.
Nybyggnad av kiosk i Åmål
Bygglov nybyggnad komplementbyggnad - kiosk/förråd.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.