Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Norberg

Just nu finns inget projekt i Norberg som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Renovering av fönster på Thomaskyrkan i Västerås
Avser renovering av ca 100 fönster.
Utvändigt underhåll av kontor i Västerås
Bygglov för utvändig ändring av kontor.
Rivning och sanering av livsmedelsbutik i Västerås
Rivning och sanering efter brand i Ica butik.
Ombyggnad av skola i Västerås
Bygglov för utvändig ändring, ändrad användning samt ändring av konstruktion, ventilation, brandskydd och planlösning av skola. Del av Hus C och del av Hus D
Om- & tillbyggnad av förskola i Sala
Beställaren avser att genomföra en totalrenovering av byggnad B och anpassa den till kommunal förskola om ca 1200 kvadratmeter. Förskolan ska planeras och byggas för ca 110 elever fördelade på sex avdelningar. Efter avslutad upphandling och kontraktstecknande kommer uppdraget i sin helhet att överlåtas till Hemsö Bråstaborg 1 i Sala AB med org.nr: 559351-4416.

Se övriga projekt i Västmanlands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).