Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Fagersta

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Taklyft på sjukhus i Fagersta
Avser taklyft på Fagersta sjukhus.
Ny ventilation/tillbyggnad av sjukhus i Fagersta
Entreprenaden avser i huvudsak rivning samt höjning av taket på hus 1,2 och 3. Ett nytt fläktrum byggs för ett nytt luftbehandlingsaggregat som placeras i hus 2, samt ventilationsinstallationer för luftförsörjning av större delen av huskropparna 1, 2, 3 och 5. Totalyta (BTA) ca: 1 400 m2
Ombyggnad av vårdavdelning vid sjukhus i Fagersta
Avser ombyggnad av vårdavdelning på Västmanlands sjukhus, Fagersta.
Invändig renovering av idrottshall i Fagersta
Avser igensättning av fönster, renovering av golv, 2 st nya RWC, ytskiktsrenovering i omklädningsrum/dusch/wc, prel. ny ventilation mm.
Ombyggnad av ispist i Fagersta
Objektet avser ombyggnad av befintlig bandypist. Bandypisten ska byggas om och förses med delvis nytt köldbärarsystem.
Utbyggnad av Craboverket i Fagersta
Projektet avser tillbyggnad av kontrollrum, vilorum och kontorsdel samt ny ventilation och belysning vid Craboverket i Fagersta.
Ombyggnad av dagcentral i Fagersta
Bygglov för ändrad användning av del av kontor till daglig verksamhet, ändring av fasad samt nybyggnad av mur inom fastigheten semla 11:13, fagersta kommun.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).