Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Vindeln

Just nu finns inget projekt i Vindeln som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Ombyggnad av idrottshall i Lycksele
Avser nya branddörrar/nödutgångar och ombyggnad av befintliga nödutgångar. För att fler antal personer ska kunna vistas i lokalen.
Ombyggnad av skola i Umeå
Ändring av planlösning-, ventilation-, vatten-, avlopp samt ny installation av hiss i skola.
Ombyggnad av butik i Umeå
Påbyggnad av 2 våningar på befintlig byggnad. Hyresgästanpssningar för matvarubutik.
Återuppbyggnad av raststuga i Borgafjäll, Dorotea
Avser nyproduktion av Klöverstugan. Totalentreprenad, nyckelfärdigt inkl grundläggning.
Nybyggnad av grundskola och grundsärskola mm. i Umeå
Avser nybyggnad av grundskola och grundsärskola i fyra plan med tillhörande skolgård och nybyggnad av idrottshall i två plan med läktare för 100 personer samt en konstgräsplan utomhus. Skolan dimensioneras för 6 parallellklasser i åk 7-9. Total bruttoarea för skolbyggnaden i fyra plan är ca 9300 m². Total bruttoarea för idrottshallen i två plan är ca 2300 m².

Se övriga projekt i Västerbottens län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).