Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Vännäs

Just nu finns inget projekt i Vännäs som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Ny utemiljö vid skola i Umeå
Avser ny utemiljö till Skärgårdsskolan.
Nybyggnad av idrottshall i Skellefteå
Entreprenaden omfattar att uppföra en ny idrottshall och en intilliggande fullstor konstgräsplan med alla till detta tillhörande och erforderliga arbeten utrustningar, material och leveranser för en fullt färdig anläggning. Miljöbyggnad Silver.
Renovering av aula på skola i Umeå
Objektet avser renovering av Aula Maja Beskow skolan. Total bruttoarea ca 1 400 m².
Utvändiga måleriarbeten 2024, Umeå kommun
Avser följande objekt: Ersängskolan/kupan, Norrbyn samt Norrbyskär, Sävar skola, Södra Ålidhemskolan, Bägaren samt Stöcksjö skola.
Ombyggnad och verksamhetsanpassning av lokaler på Arkitekthögskolan, Umeå Universitet
I entreprenaden ingår ombyggnad av lokaler i Arkitekthögskolan. Det berör en öppen yta som verksamheten hyr idag med arbetsplatser. Verksamheten vill avgränsa och glasa in med glasväggar, ny dörr och anpassad ventilation för ett utrymme för personal med 36 platser.

Se övriga projekt i Västerbottens län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).