Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Skellefteå

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av förskola i Boliden
Avser nybyggnad av förskola, 6 avd. Bygglov för etableringen är utredd, ansökt och kommer vara godkänd innan byggstart.
Renovering/kundanpassning av Kombihallen i Skellefteå
Avser nybyggnad av gym/träningslokal, klimatkontrollerat testlaboratorium för träningscenter plan 1, Inbyggnad av klätterklubbens yta i kombihallen, Ny planlösning och renovering av kontorsytor, omklädningsrum samt duschutrymmen i östra delen av plan 2. Nybyggnad av trapphus med hiss för åtkomst mellan plan 1 och 2. Uppfräschning av ytskikt i friidrottshallen (rengöring/målning eller nybeläggning av befintlig löparbana, målning av väggar etc.) plan 1. Utbyggnad av befintligt ”boulderrum” för klättring på plan 3, Anpassning/översyn av ventilation VS samt el, Nyinstallation av ventilation, vatten, avlopp samt el till gym/träningslokal, boulderrum och testlaboratorium för träningscenter, Översyn och anpassning av brandsäkerhet.
Tillbyggnad av livsmedelsbutik i Skellefteå
Tillbyggnad av livsmedelsbutik och parkering.
Ny takbeläggning på skola i Skellefteå
Avser ombyggnation av tak på Kågeskolan - Tegel till papptak.
Uppförande av modulbyggnad för medicinsk dagvård vid Skellefteå lasarett
Objektet avser uppförande av modulbyggnad i ett våningsplan för avdelningen Medicinsk dagvård vid Skellefteå lasarett. Modulerna ska innehålla lokaler för vårdrum, behandlingsrum, personalrum, expeditioner m.m. för vårdavdelningen Medicinsk dagvård. Total bruttoarea ca 325 m2. .
Ny takbeläggning på skolor i Skellefteå
Avser nyläggning av takpapp enl. följande: Anderstorpsgymnasiet och Örjanshallen- Nytt papptak, Drängsmarksskolan - Falsad plåt till papptak, Vitbergsbadet - Shingel till papptak.
Utvändigt underhåll av bilhall och bilverkstad i Skellefteå
Avser hyresgästanpassningar innefattande flytt av entré, ny fasad och renovering/ombyggnad av bilverkstad, rivninga av kallförråd och nybyggnad av plåtverkstad med billackering i samma byggnad.
Ombyggnad av gym i Skellefteå
Ändrad användning från kontor till gym.
Hyresgästanpassning i galleria i Skellefteå
Ny citybutik på cirka 1 730 kvadratmeter, varav 1 000 kvadratmeter säljyta.
Upphandling av villavagnar till Skellefteå camping
Avser upphandling av villavagnar till Skellefteå camping.
Renovering av lekplats i Skellefteå
Temat för lekplatsen är Barbapapa och lekplatsen kommer att vara riktad till de mindre barnen.
Ombyggnad av varuhus i Skellefteå
Om- och tillbyggnad av varuhus.
Takbyte på kapell i Piteås Skärgård
Avser takbyte på kapell i Skärgården. Geografiskt hör Pite-Rönnskär till Skellefteå kommun, men kyrkligt till Piteå församling.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).