Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Tierp

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Upprustning av utemiljö vid skola i Tierp
Objektet avser byggnation av utemiljö till Kyrkbyns förskola och skola med tillhörande förrådsbyggnader, belysning och lekutrustningar på gård inklusive återfyllnad av mark till fullt färdig anläggning.
Utvändigt underhåll av skola i Tierp
Ändring av skola, utvändig ändring.
Nybyggnad av vandringsled i Örbyhus, Tierp
Kommunen ska tillsammans med två lokala föreningar anlägga en vandringsled längs Tegelsmoraån mellan Örbyhus station och Tegelsmora kyrka. Leden ska anläggas i etapper. Denna första etapp, som nu är aktuell för anläggning, ska göras som en egen tillgänglighetsanpassad slinga.
Utvändigt underhåll av vårdcentral i Tierp
Ändring av vårdbyggnad, utvändig ändring.
Omläggning av tegeltak på Risöns lägergård, Tierp
Avser omläggning av tegeltak på byggnad 3, 4 och 7 på Risöns Lägergård i Florarnas naturreservat i Tierps kommun. Uppdraget omfattar att riva och lägga om tegeltaken på tre (3) byggnader med ny oljehärdad masonit, ny läkt, nytt tegel, nya vindskivor och nya vatt- och nockbrädor samt att konstruera och montera nya hängrännor och infästningsanordningar till desamma. Den totala takytan är cirka 147 m2.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).