Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Vaxholm

Just nu finns inget projekt i Vaxholm som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Ombyggnad av restaurang i Stockholm
Ombyggnad till restaurang. Cybele 6, 7
Uppförande av kompletterande servicebyggnad på Knutby BP, Spånga
Knutby bollplan består idag av en 11-spels konstgräsplan med en servicebyggnad som innehåller bland annat två omklädningsrum och toalett. Mot bakgrund den verksamhet som bedrivs på platsen ser förvaltningarna att det finns behov av ytterligare två omklädningsrum, RWC och en föreningslokal med pentry.
Tillbyggnad av gymnasieskola i Tullinge
Objektet avser en om- och tillbyggnad av hus 1, Tullinge Gymnasium. Hus 2-6 kommer under entreprenadtiden att vara I drift med skolverksamhet.
Byte av styr- och ventilationsaggregat på behandlingshem i Farsta
Projektet avser ombyggnad av styr & regler och byte av ventilationsaggregat. Total bruttoarea ca 5600 m².

Se övriga projekt i Stockholms län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).