Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Salem

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av skola och idrottshall i Salem
Planer för ny grundskola för ca 500 elever i årskurserna 1-9, 6000 kvm i två våningar med källare samt nybyggnad av idrottshall med fullstor plan, ca 2000kvm. Körväg till inkl. parkeringsplatser, längd ca 230 m
Upprustning/renovering av plaskdamm samt teknikhus i Rönninge
Avser upprustning/renovering av plaskdamm, ny teknikbyggnad inklusive vattenrening och tillhörande barnvagnsförråd. Plaskdammen är ungefär 180 m² stor. Teknikbyggnad inklusive grundläggning, nya och fler inloppsdysor till plaskdammen, ny rörläggning till plaskdamm från teknikhus, återställning av hårdgjorda- och grönytor, samt flyttning/ny-förläggning av dagvattenbrunnar och ledningar vid behov. Dörr till teknikhus ska vara försedd med brytskydd.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).