Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Ekerö

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av skola och idrottshall på Ekerö
Nybyggnad av skola och idrottshall.
Nybyggnad av skola i Sandudden
Avser nybyggnad av Sanduddens skola. 900 elever. Nybyggnad av skolbyggnader, idrottshall, komplementbyggnader, murar, parkeringsplatser och bullerplank samt rivning av befintlig byggnad på fastigheten Träkvista 3:99.
Nybyggnad av skola i Ekerö kommun
Avser anläggning för skolverksamhet, inklusive skolbyggnad, separat miljöhus samt mark- och anläggningsarbeten av skolgård, gång- och cykelväg, parkering med körytor, logistikyta med körytor och förgårdsmark, m.m.
Nybyggnad av idrottshall på Ekerö
Nybyggnad av sporthall (sportskyttecenter) samt parkeringsplatser.
Nybyggnad av förskola på Ekerö
Nybyggnad av förskola för ca 120 barn.
Ombyggnad till konstgräsplan på Ekerö
Avser ombyggnation av naturgräsplan till konstgräsplan på Svanängens IP. Det ska förberedas för belysning med kanalisation och platsbyggda fundament.
Ombyggnad av vandrarhem i Ekerö
Bygglov för ändrad användning av kontorshus till gemensamhetslokal på fastigheten kurön 1:1 (administrationen/vitsippan), Bygglov för ändrad användning av vårdbyggnad till semesterboende på fastigheten kurön 1:1 Kurön 1:1 Kurön 1:1.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).