Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Danderyd

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av sjukhus i Danderyd
Avser en ny vårdbyggnad, By 61, belägen väster om akutvårdsbyggnaden, By 52, samt söder om höghuset, By 20. Den nya byggnaden skall ansluta mot dessa båda befintliga byggnader. Byggnaden planeras i huvudsak innehålla mottagningsverksamhet kopplad till akutvårdsbyggnaden, slutenvårdsavdelningar för somatisk vård med ca 170 vårdplatser samt en helikopterflygplats på taket.
Nybyggnad alternativt om- och tillbyggnad av byggvaruhus i Danderyd
Tomten eller fastigheten skall vara totalt 8.000 – 10.000 kvm stor, med byggnad, eller möjlighet till byggnad, på upp till 2.500 kvm.
Nybyggnad av korttidsboende i Djursholm
I detta projekt planeras för 27 vårdplatser för personer som har behov av omsorg dygnet runt under en kortare period.
Ombyggnad av servicebyggnad i Danderyd
Servicebyggnad med vaktmästeri, omklädningsrum, motionscentral.
Ombyggnad till kirurgmottagning på Danderyds sjukhus
Ombyggnationen innebär en teknisk upprustning samt en verksamhetsanpassning av befintlig vårdlokal till en Kirurgmottagning. Ytan för ombyggnation till Kirurgmottagningen på pl 4 är ca 1500 kvm samt ytan på ombyggnation av fläktrummet på pl 6 är ca 400 kvm.
Ny ispist till Stockhagens IP, Stocksund
Avser utbyte av ispist på Stockhagens IP. I entreprenaden ingår samtliga markarbeten som behövs för byte av ispist. I entreprenaden ingår även schakt- och återfyllnadsarbete.
Tillbyggnad av padelhall i Danderyd
Avser tillbyggnad av idrottshall med tre padelbanor.
Ny ishockeysarg till Stockhagen IP, Stocksund
Avser inköp av en (1) ishockeysarg med publikskydd på Stockhagen IP utepist i Danderyds kommun. Anbudet ska inkludera leverans, avlastning och montage/installation på anvisad plats.
Tillbyggnad av kontor i Danderyd
Tillbyggnad av kontorsbyggnad.
Ombyggnad av entré i Danderyd
Ombyggnad entré.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).