Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Danderyd

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av bilhall i Danderyd
Nybyggnad av billhall på ca 8275 kvm.
Nybyggnad av bilhall i Danderyd
Återuppbyggnad av bilhall.
Ombyggnad och renovering av A-skeppet vid Danderyds gymnasium
Ombyggnaden berör 1750 m2 BTA (bruttototalarea). Totalt skapas 10 nya klassrum varav 8 st delas med blockväggar så att 4 större salar kan nyttjas vid behov. Specialsalarna består av Bild med keramikverkstad, Makerspace, Snickeri/verkstad samt Teater/Musik med 2 st musikstudios. Utvändig ombyggnad innebär att hela tegelfasaden på huskroppens norra fasad rivs och ersätts med kompositskivor likande den ombyggnad som skett på nordöstra delen av huskroppen på A-skeppet.
Ombyggnad av belysning på Danderyds sjukhus
Belysningsbyte på uthyrda ytor i Byggnad C2 med option på Byggnad C1. Besparingsåtgärder använd energi.
Ombyggnad av servicebyggnad i Danderyd
Servicebyggnad med vaktmästeri, omklädningsrum, driftkontor.
Utbyte av konstgräs samt vissa markarbeten i Danderyds kommun
Danderyds kommun avser att upphandla byten av konstgräs på tre konstgräsplaner belägna i kommundelarna Rinkeby (Danderyds Gymnasiums IP) och Ekeby (Djursholms IP). Dessutom, på Djursholms IP, optioner avseende utökning av snöupplagsyta och byte av konstgräs på en liten 5-spelsplan.
Ombyggnad av skola i Danderyd
Avser ändring i planlösning skola.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).