Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Katrineholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av högstadieskola i Katrineholm
Objektet avser ombyggnad av Tallåsskolan, så den blir en del av nya Järvenskolan (Projekt 1404404). Tallåsskolan har 4 våningsplan, var av det nedersta delvis ligger under mark. Total BTA som ska renoveras i sin helhet är ca 4215 m2. Sedan tillkommer ytterligare yta, ca 1470 m2, där endast vissa installationer ska bytas eller uppdateras och efterlagningar pga. detta behöver utföras.
Nybyggnad av förskola i Katrineholm
Enligt planen ska det bli en enplansbyggnad med sex avdelningar och plats för 110 barn.
Nybyggnad av förskola i Vingåker
Nybyggnad av förskola.
Nytt golv i idrottshall i Katrineholm
Nytt golv i Nyhemshallen.
Tillbyggnad av restaurang i Katrineholm
Ansökan om bygglov för om- och tillbyggnad av befintliga byggnader till restaurang/bistro och inrednings- och livsmedelbutik samt installation av braskamin.
Ny vattenlek till Sveaparken i Katrineholm
Avser ny vattenlek till Sveaparken.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).