Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Flen

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad till lokaler för försvarsverksamhet vid Migrationsverket i Flen
Entreprenaden omfattar ombyggnad och tillbyggnad av hus H1, H2, H3 och H4, mindre arbeten på hus I1, I2 och I3 samt utvändiga markarbeten på fastigheten Jättuna 1 i Flen. Ombyggnaden omfattar både exteriöra arbeten som nya tak och fönster, utrymningsvägar, tillbyggnad av matsal m.m. samt invändiga arbeten i form av helt ny planlösning, layout i nybyggnadsstandard samt nya installationssystem. Utvändigt utförs rastgårdar och perimeterskydd, nya vägar, reservkraftsanläggning och carport för tjänstefordon.
Inre ombyggnad av ishall i Flen
Totalentreprenad gällande inre ombyggnation av ishallen i Flen, dvs. rivning och demontering av befintlig sarg och båssystem samt anläggning av ny sarg och nytt båssystem. En ramp ska även monteras i anslutning till avbytarbåsen samt en rullstolsplats i kurva vid läktaren.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).