Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Trelleborg

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av kontorshus och hotell- och konferensanläggning, Trelleborg
Avser en byggnad på ca 10500 kvm. Kontorsdelen får en yta på cirka 3.000 kvm fördelat på reception och kontor på de nedersta fyra planen och planer finns att kommunen kommer att hyra lokalerna. Hotellet får 132 hotellrum varav flertalet har havsutsikt och några med privata balkonger. De gemensamma ytorna på plan 10 och 14 har panoramavy över havet och Trelleborgs stad. På dessa våningar planeras SPA med pool, jacuzzi, bastu, behandlingsrum och gym samt en dubbel takterrass på plan 10. Plan 14 kommer att inrymma en skybar med takterrass och ett glasat burspråk. Andra faciliteter inkluderar lobby, restaurang och bar med uteservering på markplan. Byggnaden ska certifieras enligt Miljöbyggnad silver samt guld.
Ombyggnad av kulturhus i Trelleborg
Avser ombyggnad av kulturhus-/miljö.
Ombyggnad av ventilation i förvaltningshus i Trelleborg
Avser utbyte av befintligt luftbehandlingsaggregat samt ventilationsarbete i en befintlig kontorsbyggnad i Trelleborg.
Tillbyggnad av idrottshall i Trelleborg
Tillbyggnad av smyge idrottshall.
Ombyggnad av vandrarhem i Trelleborg
Avser en yttre ändring samt en ändrad användning vi önskar göra om våra butikslokaler till sovrum med wc och dusch för att hyra ut.
Ombyggnad av butik i Trelleborg
Avser ändrad användning när bygglov söktes och beviljades för fastigheten fanns inte hyresgäster klara för hela byggnaden. i bygglovsansökan angavs "lager" som användning och detta behöver nu ändras till "butik".
Ombyggnad av församlingshus i Trelleborg
Avser ombyggnad av ventilation i församlighus.
Ombyggnad av samlingslokal i Trelleborg
Avser ombyggnad av ventilation. Det finns 6 st mindre ventilationsaggregat i lokalen på fredsgatan 21f som vi avser att ersätta med ett större aggregat av typen swegon gold rx021.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).