Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Trelleborg

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- och tillbyggnad av konsthall i Trelleborg
Avser om- och tillbyggnad av Axel Ebbes konsthall i Trelleborg. Tillbyggnad i två plan samt källare och omfattar ny entré, foajé, ateljé, utställningslokaler, personalutrymmen och teknikutrymmen och ansluter till befintlig konsthall. De två byggnaderna sammanbyggs genom en glasgång mellan de två huskropparna. Platsgjuts. Avser även markarbeten.
Nybyggnad av skola i Trelleborg
Planer finns för nybyggnad av skolbyggnad för åk 7-9. Det kommer även ingå rivning av bef gymnastikhall och fritidsbyggnad. Projektet genomförs för att ge Skegrie skola möjlighet till att växa från dagens ca 475 elever till framtidens ca 600 elever fördelade tre paralleller i årskurs F-3 och två paralleller i åk 4-9.
Omläggning av konstgräsplaner i Trelleborg
Objektet består av två delar: 1. Vångavallen bollplan D på fastigheten Östervång 1:47 samt 2. Köpinge konstgräsplan på fastigheten Köpingeskolan 1.
Ombyggnad av golfbana i Trelleborg
Projektet avser nybyggnad nya utslagsplatser och ny golfstudio. Nya personalutrymmen och nya utrymmen för gräsklippare och andra maskiner samt utrymme för upplag av sand och jord..
Ombyggnad av kontor i Trelleborg
Avser ombyggnad från restaurang till 2st kontors lokaler. Då den ena lokalen blir på 100kvm och den andra blir på 110 kvm.
Ombyggnad av förskola i Trelleborg
Planer finns för ombyggnad av uteavdelning. Avser byte av en del dörrar och fönster samt tillbyggnad av RWC i anslutning till uteavdelningen.
Ombyggnad av veterinärstation i Trelleborg
Bygglov ändrad användning.
Utbyte av inbrottslarm/passagesystem vid skola i Trelleborg
Avser utbyte av inbrottslarm/passagesystem på Pilevallsskolan i Trelleborg.
Utvändigt underhåll av skola i Trelleborg
Yttre ändring fasad förändring pga ventilationsåtgärder.
Utvändigt underhåll av ICA i Trelleborg
Avser målning av fasad på ICA Maxi samt planer för renovering av tak.
Utvändigt underhåll av fasad på vårdhem i Trelleborg
Planer finns för underhållsarbete på fasad då det ska plåtas in ca 20 kvm kopparplåt pga att nuvarande fasad läcker in vatten.
Tillbyggnad av hiss i restaurang, Trelleborg
Avser tillbyggnad av en handikapp hiss i restaurangen.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).