Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Simrishamn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad till hotell, matbar och restaurang i Simrishamn
Avser ombyggnation av restaurang, hotell, bar i Österlen. Restaurangen ska ha plats för cirka 30 gäster, och hotellet byggs ut till totalt 15 rum varav en master suite och fyra junior suites. En enklare mat- och vinbar kompletterar utbudet för hotellgästerna och andra besökare. Hotellet och matbaren väntas öppna sommaren 2023 och restaurangen hösten 2023.
Nybyggnad av kontor i Simrishamn
Avser nybyggnad kontorsbyggnad.
Om-tillbyggnad av hotell i Simrishamn
Inredande av vinter med 5-6 hotellrum.
Ombyggnad av skola i Simrishamn
Avser ombyggnad av storkök och matsal samt befintligt fläktrum i krypgrund ersätts med nytt fläktrum på tak på Gärsnäs skola i Simrishamn.
Utvändigt underhåll av vandrarhem i Simrishamn
Avser fasadändring av vandrarhem, nybyggnad komplementbyggnad med installation av eldstad samt anläggande av två parkeringsplatser.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).