Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Landskrona

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona
Avser ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona. Landskrona idrottshall (ritad av arkitekten Arne Jacobsson) utreds separat och kommer att Q-märkas i kommande detaljplan.
Nybyggnad av grundskola samt anpassad grundskola i Landskrona
Avser nybyggnad grundskola/anpassad grundskola samt tillbyggnad matsal. Miljöbyggnad Silver.
Nybyggnad av vårdhem i Landskrona
Saxtorp 87:30, flygeltoftagård. Nybyggnad av lss bostäder med 6 stycken lägenheter och förrådsbyggnader samt parkering.
Hyresgästanpassning av lokaler i Landskrona
Avser lokalanpassning för teknik- och fritidsförvaltningen i befintlig byggnad belägen inom Emaljgatan 1 C, Landskrona Stad. Entreprenadens omfattning: Renovering av ytsskick samt nya installationer. Ombyggnation av trapphus samt färdigställa entré. Samt mindre ingrepp i befintligt garage på närliggande fastighet med adress Emaljgatan 7.
Renovering av fasad/tak, fönsterbyte mm på skola i Landskrona
Avser renovering av fasad och tak, fönsterbyte samt byte av ventilationsaggregat i Byggnad B och C på Seminarieskolan i Landskrona.
Ombyggnad av kulturskolan i Landskrona
Östra roten 21, nygatan 4, ansökan om bygglov för ändrad användning från handel till kulturskola samt anmälan för ändrad ventilation, brandskydd och planlösning.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).