Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Landskrona

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona
Avser ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona. Etapp 1 innefattar: Ishall - finns på obj.nr 2210943 Fotbollsarena (Landskrona IP) finns på obj.nr: 1176670 Badhus med 50 respektive 25-meters bassäng samt badlekland Hälsocenter med möjlighet för både individuell- och gruppträning. Karlslundsparken Projektet är indelat i 4 etapper och totalkostnaden för etapperna landar på 900 mkr.
Ombyggnad av hotell i Landskrona
Avser om- och nybyggnad av hotell och spaanläggning. se bygg.2020.87.
Nybyggnad av ishall, Landskrona
Projektet avser nybyggnation av ishall på idrottsområdet i Landskrona.
Ny- och ombyggnad av fotbollsarena, Landskrona
Planer finns för ombyggnad av befintlig arena eller nybyggnad av fotbollsarena inom Landskrona stad. Tanken är att den nya arenan ska rymma 12000 åskådare - 8000 sittande och 4000 stående. Arenan blir kringbyggd och i hörnen placeras restaurang och konferenslokaler .
Utvändig renovering av museum i Landskrona
Avser renovering av Landskrona museums fasad och tak.
Ramavtal av hantverkstjänster Golvarbeten Landskrona
Avser ramavtal för löpande golvarbeten inom Landskronahems fastighetsbestånd. Ramavtalet avser arbeten med golvläggning av parkett, plast- och linoleummattor samt parkettslipning. Möjlighet till förlängning 1+1
Nybyggnad av kallbadhus i Landskrona
Avser nybyggnad av kallbadhus 300m ut från land i Landskrona. Omfattar 2 st separata badavdelningar med bastu, omklädningsrum, toalett, dusch, förråd och soldäck. Mellan badavdelningarna ska det finnas en gemensamhetsyta med pentry och egen terrass. Landskrona Kallbadhus ska ligga c:a 300m ut från land i Badhusgatans förlängning. Bryggan och badhuset placeras inom fastigheten Citadellstaden 3:1 och Citadellstaden 1:1. Mellan kallbadhuset och land planeras för en brygga och finns på projekt ID 2231653.
Utvändigt underhåll av kontor i Landskrona
Avser fasadändring av kontor.
Tillbyggnad av livsmedelsbutik i Landskrona
Avser nybyggnad av ett kylmaskinrum.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).