Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Kävlinge

Just nu finns inget projekt i Kävlinge som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av förskola i Höör
Förhandsbesked för nybyggnad av förskola.
Nybyggnad av kontor i Malmö
Kontakta inkopplade företag för ytterligare information. Avser nybyggnad av kontor, skyddsrum samt miljöhus.
Byte av hissar på sjukhus, Lund
Avser byte av hissar på sjukhus i Lund .
Om- eller tillbyggnad av kulturhus m.m. i Höganäs
Projektet avser om- och tillbyggnad av kulturhus med bibliotek och utställningslokaler. Det omfattar ombyggnad av befintlig byggnad mot Köpmansgatan med två̊ våningar och vind samt en mindre källaryta. Befintliga byggnadsdelar mot norr (gården) rivs. Nya lokaler för biblioteket byggs i en större tillbyggnad på̊ entréplanet och en trappa upp med ytor för utställningar och två̊ uteplatser/terrasser samt i tre våningar i hörnet av Köpmansgatan/Vasagatan. Projektet omfattar totalt cirka 2.300 kvm BTA.
Ombyggnad av skola i Landskrona
Avser ombyggnad av ventilation på förskola.

Se övriga projekt i Skåne län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).