Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Höör

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av förskola, matsal m.m. i Sätofta, Höör
Avser nybyggnad av en sammanhängande huskropp innehållande förskola om 9 avd anpassat för ca 160 barn och pedagoger, matsal för ca 225 skolelever, tillagningskök för ca 900 portioner samt administration och musiksal.
Omläggning av papptak på skol- och idrottsbyggnader i Höör
Avser omläggning av papptak på ett flertal byggnader för skol-, idrott- och kulturverksamhet. Byggnaderna som berörs i denna entreprenad avser Ringsjöskolans idrottshall, Jeppahallen och Jeppaskolan (F-6 skola). Entreprenaden omfattar i huvudsak omläggning av exponerade tätskikt på tak på ovanstående tre byggnader. Objekten är belägna på Friluftsvägen 11 och Jeppas gränd 2 i Höör.
Utvändigt underhåll av skola, Höör
Omfattar lagning av sprickbildning p.g.a. karbonatisering, sättningsskador och övrig sprickbildning i betong & puts, omfogning av tegelfasad samt fasad- och fönstermålning.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.