Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Laxå

Just nu finns inget projekt i Laxå som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Ny gräsplan på idrottsanläggning i Degerfors
Avser ny naturgräsplan på Stora Valla arena A-plan.
Nybyggnad av idrottshall i Lindesberg
Planer för nybyggnad av idrottshall med padelbana, vollyboll och klättervägg.
Renovering av idrottshall i Karlskoga
Avser omfattar stam- och ytskiktsrenovering samt ombyggnad av ett fåtal rum. Rivning av miljö och hälsofarligt avfall ingår i projektet.
Rivning av förskola i Hällefors
Avser rivning av förskolan Masken, Hällefors. I entreprenaden ingår även rivning av gården inklusive asfaltsytor inom arbetsområdet samt återställning av mark.
Påbyggnad av kontor i Örebro
Ändringen syftar till att möjliggöra en högre bebyggelse för en del av den norra delen av kvarteret Vinterstadion. Inom det område som planändringen berör finns redan en uppförd kontorsbyggnad som genom planändringen skulle kunna få byggas på med ytterligare våningar.

Se övriga projekt i Örebro län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).