Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Jokkmokk

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av kontorslokaler i Jokkmokk
Nybyggnad av kontor med en separat byggnad för driftcentral. Byggnationen omfattar en helt ny kontorsbyggnad med 100 platser fördelat på två plan i korsningen Storgatan och Kyrkogatan. Dessutom innefattas även en tillbyggnad och reparation av den befintliga verkstaden. Kontoret, driftcentral och verkstad får en total yta på drygt 4 000 kvadratmeter medan tomtytan är på 9 500 kvadratmeter.
Om- och tillbyggnad av skola i Vuollerim
Om- och tillbyggnad av Nygårdens förskola i Vuollerim, Jokkmokks kommun. Byggnaden ska användas som förskola och skola. Nytt storkök. Utvändiga markområden anpassas för det nya behovet.
Utveckling av campingområde i Kvikkjokk
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra vidareutveckling av befintlig husvagnscamping med ytor för uppställningsplatser, stugor för uthyrning samt servicefunktioner.
Fasadåtgärder på kyrka i Jokkmokk
Byte av nedersta stocklagret samt hängrännor på Jokkmokks g:a kyrka.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).