Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Arvidsjaur

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av sim- och sporthall i Arvidsjaur
Nybyggnad av sim- och sporthall.
Nybyggnad av unik samlingslokal i Arvidsjaur
Med ett skelett av råstarkt norrländskt limträ, täckt av ett ytskikt som genomgått temperaturbehandling för att nå en naturtrogen färg och en i världsklass väderbeständig träyta, kommer Stoor´n pryda toppen på berget Vithatten. Inom sina 45 meters höjd, 47 meters längd och 12 meters bredd skall tre våningsplan på 500m² vardera husera en restaurang, ett konferensplan samt museum, konsertsal och utställningsyta av modernt snitt med influenser av naturen. Den bärande konstruktionen skall synliggöras invändigt, likaså älgens kroppsform vilket kommer att förstärka känslan av byggnadens unika typ. Stoor´n skall byggas på toppen av berget Vithatten, på gränsen mellan Norrbotten och Västerbotten. Med sin 511 meter över havet bjuder denna plats på en utsikt över kusten, skogarna och fjällen mellan Sverige och Norge.
Nybyggnad av padelhall i Arvidsjaur
Avser nybyggnad av padelhall. En singel och två dubbelbanor.
Modernisering av hissar i Arvidsjaurs kommun
Avser modernisering av två personhissar på Sandbackaskolan samt renovering av två sänghissar och en person/varuhiss vid Braxen. Objektet är beläget på Fiskarvägen 4 och Sjukstugegatan 3 i Arvidsjaurs tätort.
Byte av ventilationsaggregat på förskola/skola i Arvidsjaur
Avser byten av tre olika ventilationsaggregat varav ett på förskolan Haren och två på Sandbackaskolan.
Nybyggnad av garage i Arvidsjaur
Nybyggnad av garage.
Utvändigt underhåll av affärshus i Arvidsjaur
Glaspartier som ska monteras bort och byggas igen.

Gratis erbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför en gratis lista med planerade byggprojekt och mer information om våra tjänster.