Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Hultsfred

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Tillbyggnad av kontorsbyggnad i Hultsfred
Avser tillbyggnad av nya kontorslokaler med tillhörande personalvård samt en förbindelsegång som sammanlänkar tillbyggnaden med befintlig byggnad. Kontorslokalerna med tillhörande konferensrum, pentry, WC och fikarum är belägna i markplan och teknikutrymme och förråd är belägna på vindsplan. Omfattar även utvändiga lednings- och markarbeten samt angöring av parkeringsplatser, plantering av växtlighet, staket/parkeringsräcke samt uppförande av laddstolpar för elbil. Tillbyggnaden BYA ca 387 kvm.
Rivning av kontor i Hultsfred
Rivning av handel/kontor, Rivning av industrilokal Laxen 6. Nybyggnad av två restauranger samt storkök och konferens.
Takbyte och solceller på Hultsfreds Gymnasium
Avser demontering av befintligt taktegel och lägga nytt papptak på hela husdelen samt installera solceller. I entreprenaden ingår alla nödvändiga kringarbeten såsom plåtning mm.
Ombyggnad yttertak konserthall i Hultsfred
Avser ombyggnad av yttertak konserthallen Rock City i Hultsfred.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).