Alla aktuella lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Varberg

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Rivning och nybyggnad av skola och särskola i Varberg
Inom fastigheten för Håstensskolan ska en ny grundskola F-9 om 750 elever, grundsärskola F-9 om 120 elever samt en idrottshall byggas. Projektet innefattar även utemiljö, parkeringslösning och rivning av den befintliga Håstensskolan. Håstensskolans verksamhet kommer att vara i drift under hela byggnationen.
Om- och tillbyggnad av förvaltningslokaler i Varberg
Avser om- och tillbyggnad av förvaltningslokaler i Postmästaren 16 för en mer flexibel lokalanvändning. Samt på Postmästaren 14 planeras ombyggnad för kontorsändamål med förbindelse till Postmästaren 16. Tillbyggnaden blir ca 1500 kvm.
Ramavtal golvarbeten inom Varbergs kommun
Ramavtal avseende golv- och mattläggningsarbeten vid renovering- och underhållsarbeten inom Varbergs Bostads AB. Avtalstid 2022-03-01 - 2024-02-29 med möjlighet till 1 + 1 års förlängning.
Tillbyggnad av hotellrum i Varberg
Nybyggnad av hotellrum, 28st.
Utvändigt underhåll av Kyrka
Renovera/måla fönster och dörrar.
Anläggande av konstgräsplan i Väröbacka, Varberg
Planer finns för en konstgräsplan i Väröbacka. Planen ska vara en 11 mannaplan. Där ska finnas omklädningsrum, domarrum, varmförråd och pentry.
Utvändig renovering av idrottshall i Varberg
Avser utvändig renovering av Varbergs idottshall och omfattar bl.a åtgärder för fuktskydd, åtgärder på fasad samt byte av taktäckning. Byggnaden är kulturminnesmärkt så entreprenaden sker i samråd med Kulturmiljö Halland.
Renovering av fasad på varmbadhus i Varberg
Avser större renovering av varmbadhusets fasad i Varberg.
Om- och tillbyggnad av idrottsarena i Varberg
Avser om-och tillbyggnad av Varberg Energi Arena för att uppfylla de krav som ställs på arenan för allsvenskt spel i fotboll. Entreprenaden omfattar nya sittplatser, toaletter, serveringsställen, belysning och disponibla utrymmen för ingående föreningar.
Utvändigt underhåll av Kyrka
Renovera/måla fönster och dörrar.
In- och utvändigt underhåll av kapell i Varberg
Avser utvändig och invändig renovering av Apelvikens kapell, byggnad med obduktionsrum, hall och vilorum.
Byte av tak i Varbergs kommun
Avser byte av vasstak på samtliga takfall som är täckta med vass och ny ryggning av ljung på nockarna på Naturum Getterön i Varberg.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).